Asenne kohdallaan – huolehdimme yhtiöstäsi kuin omastamme.

Yrittäjävetoisessa toimistossa tunnet isännöitsijäsi ja tiedät,
että yhtiösi asioista huolehtii aktiivinen, koulutettu ammattilainen.

Taloyhtiön hyvä isännöinti on vastuun ottamista. Se on omaisuudenhoitoa, joka varmistaa, että osakkaiden sijoituksen arvo
säilyy ja kasvaa. 

Pyydä isännöintitarjous sitoumuksetta – tarjouspyynnön jätät ketterästi tästä!

Erä erältä voittoon

Walttari isännöitsijätoimisto palvelee täsmällisesti ja ajallaan, asiakkaan etuja ajaen. Ammattitaitoinen isännöinti on ennakoivaa, luotettavaa, avointa ja tarttumista oikeisiin asioihin. Pidämme hyvää huolta yhtiösi hallintoasioista, taloudesta, tiedottamisesta ja kunnossapidosta: olemme talo- tai kiinteistöyhtiön hallituksen arvokas kumppani ja osakkaille tärkeä tietolähde.

Numerot ovat tärkeitä. Hoidamme asiakkaidemme taloushallinnon sähköisesti reaaliajassa, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki tositeaineisto on sähköisessä muodossa. Hallituksen puheenjohtaja tai  jäsen voi milloin tahansa tarkistaa tositteet sähköisen palvelumme kautta. Palvelemme talousasioissa luotettavasti, reaaliaikaisesti ja samalla luontoa säästäen.

Numeroitakin tärkeämpiä ovat ihmiset. Vastaamme yhteydenottoihin saman tien. Luomme kokouksiin avoimen ilmapiirin – yhtiökokouksessa voi olla jopa hauskaa. Jaamme jatkuvasti arvokasta tietoa asumiseen liittyvissä asioissa. Asukkaat löytävät helposti oman taloyhtiön asiat asukassivuilta ja hallituksella on käytössään oma sähköinen tietopankki. Jaamme isännöitsijöidemme osaamista myös paperilla: Walttarin uutiset on asiakkaidemme arvostama tietolähde. 

Vaadi laatua

Vastuulliset isännöitsijämme ovat IAT-/AIT-tutkinnon suorittaneita ja kouluttaudumme jatkuvasti. Meillä on oma laatujärjestelmä, joka takaa tasaisen työn jäljen ja hyvän laadun. Noudatamme aina Isännöinnin Eettisiä Ohjeita ja olemme Isännöintiliiton jäseniä.

Uuden isännöitsijän aika?

Tervetuloa tutustumaan Walttariin ja pohtimaan, olisiko taloyhtiössänne uuden isännöitsijän aika. Walttarin isännöintipalvelut Espoossa, Helsingissä ja Kirkkonummella. 

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, kerromme mielellämme lisää.