Walttarin tarina

Isännöintiala ei aiemmin juuri saanut kiitosta asiakas- tai ihmislähtöisyydestään. Me päätimme tehdä asiat uudella tavalla ja tulosta on syntynyt. Walttari on kasvanut merkittäväksi, pelipaikkansa loistavasti hallitsevien ammattilaispelaajien joukkueeksi. Uudistamme  isännöintialaa, teemme monet asiat uudella tavalla, totuttua paremmin. Teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi yhteen hiilen puhaltaen.

Mistä on Walttarin palvelu tehty?

Laadusta, joka loistaa. Asiakaspalvelusta, joka ei loista poissaolollaan.

Jämptistä yrittäjähenkisyydestä

Yrittäjä on paras isännöitsijä – hoidamme yhtiötäsi kuin omaamme.

Intohimosta isännöintiin

Työn jäljestä näkyy, onko tekijää tehtävä kiinnostanut. Kunnon isännöitsijä on koulutettu asiantuntija, joka johtaa taloyhtiötä ja kiinteistöjä jämäkällä ja positiivisella asenteella. Walttari Oy:n asiakkaat tietävät miten laadukas palvelu, tavoitettavuus, läsnäolo sekä suunnitelmallisuus helpottavat asumista.

Talouden ja strategian tajusta

Hallitsemme tuloslaskelmat ja taseet, tiedämme mitä on lukujen takana. Tehtävämme on huolehtia, että taloyhtiönne kulkee oikeaan suuntaan yhteistyössä laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Parhailla strategioilla asiat järjestyvät ilman turhia mutkia.

Anun kiinteistöalan asiantuntemuksesta

Anu Hoskosella on usean vuoden kokemus isännöinnistä ja taskussa on myös isännöitsijän ammattitutkinto, IAT. Ennen uraa isännöitsijänä Anu toimi verotuksen asiantuntijana ja kiinteistöaloilla.

Hannaleenan ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta

Hannaleena Kuutilo on todellinen asiakaspalvelun ammattilainen ja hänellä on usean vuoden kokemus isännöinnistä. Tutkintojakin on IAT, liikkeenjohdollinen koulutus ja AIT eli johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto.

Annen vankasta hallinto-osaamisesta

Anne Lokkinen on aina aurinkoinen mutta supertehokas kirjanpitäjämme, joka pitää asiakkaidemme talous-, verotus- ja hallintoasiat rautaisessa otteessaan.

Juha L:n ketterästä IT- ja organisointikyvystä

Juha Leksis hallitsee digitaalisen maailman ja pitää taitavasti haastavienkin projektien langat käsissään. Alan opiskelu innosti ja nyt Juhalla on IAT-tutkinto.

Anna A:n hyvästä tuulesta

Anna Anjala saa asiat hoitumaan jämptisti, mutta hyvällä huumorilla tiukassakin tilanteessa. IAT-pätevyyden lisäksi Anna on toimitilapalveluiden tuottamiseen ja johtamiseen erikoistunut restonomi (AMK).

Päivin tarkasta numerosilmästä

Päivi Söderberg on energinen ja iloinen kirjanpitäjä ja excel-velho, joka hallitsee asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidon koukerot, vastikevalvonnan, poistot ja muut. 

Alpon timanttisesta tavoitteellisuudesta

Alpo Kukko on osakkaiden ja asukkaiden arvostama luottohenkilö, joka vie isot urakat ja tärkeät hankkeet läpi ammattilaisen ottein. Alpo on luja kuin kallio – positiivinen ja peräänantamaton isännöinnin asiantuntija, joka ratkaisee haasteen kuin haasteen.

Anna V:n rahoitusalan kokemuksesta

Anna Vepsäläinen (IAT, ITS) osaa rahoituskuviot ja taloyhtiöiden hallinnoinnin usean vuoden kokemuksella. Ja silloin, kun yhtiön taloudenpidossa on haasteita, tämä ammattilainen löytää niihin oikeat ratkaisut.

Marikan kunnossapito-osaamisesta

Marika Julinilla (IAT) on vankkaa kiinteistötuntemusta lähes kahdeltakymmeneltä vuodelta ja hän taitaa niin peruskorjaukset kuin huoneistoremontitkin.

Evan tinkimättömästä työn laadusta

Eva Jälkö (KISI, VVT) on pilkun tarkka numeroiden taitaja ja ystävällinen asiakaspalvelija. Häneltä hoituu niin asukasvalinnat, vuokranvalvonta kuin muutkin tarkkuutta vaativat työt, kokemusta alalta löytyy parinkymmen vuoden ajalta.

Pian ja asukkaiden sujuvasta yhteydenpidosta

Kiinteistösihteeri Pia Hertzman on pitkän linjan asiakaspalvelu ammattilainen, aina avulias ja iloinen. Pia tuntee talot ja tyypit ja hoitaa asiat antaumuksella kuntoon.

Pekon taidoista luoda asumisviihtyvyyttä kiinteistön arvon säilyttäen

Pekko Tuomi, isännöitsijä  YAMK omaa erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä vankan kokemuksen  talouden, kiinteistöalan, riskienhallinnan ja turvallisuuden aloilta. Isännöitsijänä Pekko on tavoitteellinen ja ymmärtää asumisen monimuotoisuuden sekä hyvien asumispalvelujen tuottamisen tärkeyden.

Ninan iloisesta tehokkuudesta

Nina Kettunen, kiinteistösihteeri, vuokranvalvoja on monitaituri, joka hoitaa aina positiivisella asenteella niin huoneistotarkastukset kuin vuokranvalvonnan ja siinä sivussa montaa muuta asumiseenne liittyvää asiaa. 

Juha O:n vahvoista verkostoista

Juha Oksanen, isännöitsijä, IAT on vahva ja hyvin verkostoitunut kumppani taloyhtiöiden hallituksille ja osakkaille. Hänen erikoisosaamistaan ovat asumisen haasteisiin puuttuminen sekä asuinympäristöjen kehittämisprojektit. 

 

Kiinnostuitko?

Tervetuloa tutustumaan Walttariin ja pohtimaan, olisiko taloyhtiössänne uuden isännöitsijän aika! Pyydä isännöintitarjous sitoumuksetta, tarjouspyynnön jätät vaivattomasti tästä